شرکت آگرین‌پی | Agrinpay

در سرتاسر جهان ساختمان‌هایی وجود دارند که هریک رکورد مرتفع ترین ساختمانهای دنیا را جابه جا کرده اند، پل‌هایی که روی وسیع‌ترین رودخانه‌ها قرار گرفته‌اند، و مجسمه‌هایی که ملت‌ها را متحد می‌کنند. و با این حال، گاهی فراموش می‌کنیم که ساخت بسیاری از این سازه‌های نمادین جهان، مانند 8 سازه فولادی معروفی که در اینجا ذکر شده است، بدون وجود فولاد امکان‌پذیر نبوده‌اند.

8. برج ویلیس شیکاگو ایالات متحده آمریکا

برج ویلیس شیکاگو که قبلاً به عنوان برج سیرز شناخته می‌شد، سازه‌ای قابل توجه است. گویی چندین سازه متمایز، همگی با ارتفاع متفاوت، به هم متصل شده‌اند تا استحکام بیشتری به کل سازه، در برابر بادهای شدیدی که شیکاگو به آن معروف است، ببخشد. فولاد نقش مهمی در ساختار برج ویلیس ایفا می‌کند، زیرا هر بخش ساختمان بوسیله قابهای فولادی به هم متصل شده‌اند.

 

7. برج میدان شون هینگ، شنژن چین

برج میدان شون هینگ که در حال حاضر رکورد بزرگترین ساختمان تمام فولادی چین را در اختیار دارد، با سرعت شگفت انگیز چهار طبقه در هر 9 روز، ساخته شده است.

 

6. برج تایپه 101 در تایوان

برج تایپه 101 با ارتفاع نیم کیلومتری، گواهی بر استحکام و دوام فولاد است. این ساختمان 61 آسانسور با سرعت 60 کیلومتر در ساعت دارد و توسط کانال دیسکاوری به عنوان یکی از عجایب هفتگانه مهندسی انتخاب شده است.

 

5. پل بروکلین نیویورک

یکی از نمادهای شهر نیویورک، پل بروکلین است که سزاوار جایگاه در بین 10 پل برتر دنیا است زیرا اولین پل معلق با سیم فولادی بود که در سال 1869 ساخته شد. ضخامت بالای مقاطع قولادی بکار رفته در آن و چالشهای اجرایی متعدد در مسیر ساخت این پل، باعث شد تکمیل آن یک دهه به طول انجامد.

 

4. برج خلیفه دبی

برج خلیفه که در حال حاضر بلندترین سازه دست ساز جهان است، ۸۲۹.۸ متر ارتفاع دارد. این ساختمان طراحی شده با سیستم قاب محیطی دسته بندی شده، برای کاهش میزان فولاد مورد نیاز، دارای 163 طبقه، یک پارک 11 هکتاری و یک فواره به طول 275 متر است که آب را تا ارتفاع 150 متر به هوا پرتاب می‌کند. نکته جالب این است که میزان میلگرد فولادی مورد استفاده در این ساختمان 31،400 تن است که اگر این مقدار میلگرد را در امتداد یکدیگر قرار دهیم یک چهارم محیط زمین را پوشش خواهد داد.

 

3. پل بندرگاه سیدنی

پل بندرگاه سیدنی بزرگترین پل قوسی فولادی جهان (نه طولانی‌ترین) و مشهورترین نماد بین‌المللی استرالیا است. وزن کل فولاد بکار رفته در این پل 52800 تن است که 39000 تن از آن در المان قوسی پل است. عرشه 49 متری آن دارای هشت خط تردد خودرو، دو خط قطار، یک مسیر پیاده‌روی و یک مسیر دوچرخه‌سواری است.

 

2. ساختمان امپایر استیت نیویورک

یکی از نمادین‌ترین ساختمان‌های شهر نیویورک، ساختمان امپایر استیت، در سال 1931 ساخته شد و تا سال 1970 بلندترین ساختمان جهان بود. ساختمان امپایر استیت معروفترین ساختمان اداری جهان است. اسکلت فلزی ساختمان 57000 تن وزن دارد، در حالی که نمای بیرونی زیبای آن از 200000 فوت مکعب تراورتن و گرانیت، 10 میلیون قالب آجر و 730 تن آلومینیوم و فولاد ضد زنگ تشکیل شده است. ساخت این ساختمان تنها 13 ماه طول کشید.

 

  1. استادیوم ملی بیجینگ

استادیوم ملی بیجینگ که به عنوان استادیوم آشیانه پرنده نیز شناخته می‌شود، پنج سال طول کشید تا تکمیل شود و مرکز بازی‌های المپیک 2008 چین بود. این یک شگفتی معماری است که با بیش از 42000 تن فولاد ساخته شده است. این سازه بزرگترین سازه فولادی جهان است.